image

Ce spun clientii despre noi

Ignat Mariana

Credeam ca vom avea multe batai de cap cu construirea unei case noi avand in vedere unele experiente din trecut, insa colaborarea cu Imel Construct a fost atat linistita, cat si profesionala. Ne-au oferit consultanta in alegerea materialelor si furnizorilor, ne-au oferit suport in obtinerea autorizatiei de construire, iar faptul ca ei colaboreaza cu arhitecti si proiectanti cu experienta, a facut totul sa devina foarte usor pentru noi. S-au mulat perfect pe dorintele noastre, si am simtit ca au lucrat intru totul pentru NOI, nu pentru orgoliul lor "ce case am facut noi.." Ii recomand cu cel mai mare drag, pentru profesionalismul de care au dat dovada!


Popa Laurentiu

De ce am ales si as alege mereu Imel Construct? Primul motiv ar fi rapiditatea in executarea constructiei, avand deja experinta unei constructii pe structura traditionala, ce a insemnat timp, nervi si energie consumate din partea noastra, a unor neavizati in domeniul constructiei, sa vedem cum casa creste sub ochii nostri in cateva saptamani a fost ceva extraordinar! Al doilea motiv este pentru ca locuim deja in aceasta casa de jumatate de an, iar tot ce-as mai putea sa spun acum, e faptul ca suntem extrem de multumiti de profesionalismul, atentia la detalii si la nevoile clientului, iar in ultimul rand, casa noastra este super izolata, finisaje excelente, toate acestea oferindu-ne un camin cald si primitor. Recomand firma Imel Construct, si ma voi intoarce mereu la voi!


Bantea Laviniu

Cu ajutorul celor de la Imel, acum locuim intr-o casa calduroasa, economica si trainica iar in holul casei noastre, stau la loc de cinste, fotografii din timpul constructiei sale la care ne uitam cu drag in fiecare zi. Casa noastra este exact asa cum ne-am dorit si imaginat vreodata ca o sa fie. Multumesc!


Gherman Gheorghe

Am contactat firma IMEL CONSTRUCT, pentru a realiza acoperisul casei in suprafata de 100 mp. Am ramas placut surprins de profesionalitatea cu care au realizat lucrarea ca si pret si timp. Vecini mau intrebat unde iam gasit?


Ianchis Sandra

Am contactat firma IMEL CONSTRUCT, pentru a-mi renova apartamentul nou cumparat. Mi-a placut de ei datorita faptului ca mi-au dat idei despre cum ar trebui sa renovez, a iesit super. MULTUMESC

CLIENTI MULTUMITI
developed by RobilixWEB
TOP