image

Despre Case Lemn Leo Cluj

Compania noastra a fost infiintata in 2013, la Cluj. Datorita muncii facute cu precizie si la o calitate superioara, totodata si datorita dinamismului si stilului creativ al angajatilor firmei, compania indeplineste o functie tot mai crescanda pe piata de constructii din Romania.

Increderea, profesionalismul, estetica, seriozitate

Politica firmei noastre este :  increderea, profesionalismul, estetica, seriozitate.

In zilele noastre, cand beneficiile financiare si viata agitata de zi cu zi isi spun cuvantul, aceste abjective par ireale. Pentru noi insa, satisfactia clientilor nostrii, calitatea lucrarilor facute, profesionalismul colegilor si angajatilor firmei sunt factorii principali care dau sens si definesc compania.

Materialele cu care lucram sunt in preponderenta materiale originale si de calitate superioara KNAUF, RIGIPS, POROTHERM, SIKA, BAUMIT conform normelor europene si romanesti. Acelasi  lucru se poate spune si despre materialele cabanelor suspendate ai renumitilor producatori. In prezent, numarul angajatiilor nostrii, lucratori fizici, este de 40 de persoane, iar cel al conducatorilor intelectuali de 12, bineinteles acest numar  putand fii amplificat in functie de volumul proiectului in cauza.

Am dori sa va demonstram in viitor, ca prin lucrarile noastre bine facute si prin lucratorii fizici capabili de a produce calitatea impecabila, ati ales partenerul Dumneavoastra perfect!

VEZI SERVICIILE NOASTRE
image
1240
Oferte trimise
1750
Proiecte realizate
984
Clienti multumiti
96
Ore muncite
CLIENTI MULTUMITI
developed by RobilixWEB
TOP