image

Hot tub sau ciubar din lemn pentru baie

SPATIUL PERFECT PENTRU RELAXARE IN GRADINA

Tara de origine Japonia, inbaierea intr-o cadă de lemn cu apă fierbinte poarta numele de “Ofuro” şi atrage un întreg ritual, care cu succes poate fi repetat şi in caminul tau. Baia japoneză este o condiţie necesară aproape zilnic de utilizat, ce duce la purificarea şi reabilitarea organismului si utilizarea acestuia zilnic duce la o relaxare şi revigorare corporala, datorită apei calde de 37 – 40 grade Celsius ce pătrunde în fiecare celulă a organismului cu effect de relaxare musculară.

image
image
image
image
image
image

Potrivit medicilor japonezi, Ofuro este cea mai valoroasă resursă medicală profilactică. De fapt, baia japoneză stimulează activitatea inimii şi rinichilor, amelioreaza durerile reumatice. Femeile sunt în special sunt cele mai fericite de hidroterapia în Hot Tub-uri, acestea provoacă scăderea în greutate, inlocuieşte peelingul, ajuta la diminuarea vizibilă a ridurilor.Astfel, însumate toate cele menţionate anterior, vom observa că achiziţionarea unui Hot Tub duce la îmbunătăţire rapidă a organismului omenesc.

Modul de utilizare a ciubărului pentru baie:

Umpleți ciubărul cu apă, țineți cont ca apa să ajungă cât mai sus posibil pe mantaua ciubărului.
Nicioadată să nu aprindeți focul în cazan, fără să umpleți înainte ciubărul cu apă!

Timpul de încălzire a apei depinde de:
- cantitatea de apă ce trebuie încălzită
- temperatura la care vreți să încălziți apa
- calitatea și cantitatea lemnului folosit ca și combustibil

Folosiți întotdeauna lemn uscat ce arde cu flacără și are coeficientul caloric ridicat. Dacă aveți de încălzit o cantitate mai mare de apă, trebuie să puneți pe foc mai intens și să asigurați o cantitate mai mare de oxigen pentru ardere.

Astfel apa va putea fi încălzită până la 40-45 °C. Dacă ciubărul din lemn pentru baie este dotat cu o pompă cu filtre, suntem avantajați deoarece cu ajutorul acestuia putem filtra și dezinfecta toată cantitatea de apă din ciubăr în doar două-trei ore. Astfel economisim o cantitate mare de apă, ce altfel ar fi trebuit schimbată. Acest procedeu se poate repeta de mai multe ori, deoarece apa filtrată va fi de fiacare dată și dezinfectată, de dezinfectantul ce se găsește in pompa cu filtre. Ciubărul vă poate oferi clipe de neuitat și pe perioada ierniii, deoarece poate fi folosit în orice perioadă a anului.

Înghețul nu poate deteriora ciubărul, dacă folosiți apă sărată, înghețul este exclus, așa că puteți lăsa apa în ciubăr în toată perioada anului. Pe perioada iernii este indicat să folosiți un capac, care să acopere ciubărul pentru a întârzia răcirea apei. Apa din ciubăr poate fi încălzită cu ușurință și pe perioada iernii.

Hot tub sau ciubar din lemn pentru baie este o investitie de luat in calcul cand faceti planuri pentru amenajarea gradinii. Acesta va fi, cu siguranta, locul de relaxare preferat de toata familia, dupa o zi lunga si obositoare. Spre deosebire de o cada obisnuita, hot tub este conceput pentru a fi utilizat de mai multe persoane in acelasi timp. Faptul ca este situat in aer liber aduce un plus de relaxare.
Hot tub, acest bazin cu apa fierbinte in gradina, poate sa va aduca linistea si echilibrul pe tot parcursul anului: in zilele toride de vara sau cele friguroase de iarna, in zilele reci si ploioase de toamna. In orice anotimp veti putea savura beneficiile oferite de acest refugiu linistit si linistitor, admirand natura, dupa ritmul frenetic al vietii moderne.

HOT TUB, CADRUL INTIM PENTRU TINE SI PRIETENII TAI

Hot tub poate oferi o atmosfera speciala pentru o intalnire romantica sau poate fi atractia principala a prietenilor veniti in vizita. Puteti petrece ore minunate, intr-un cadru intim, alaturi de acestia. Hot tub creeaza o atmosfera de poveste, seara, la lumina lunii.

CIUBAR DIN LEMN – CUM IL ALEGI SI CUM PASTREZI IGIENA

Exista o multitudine de modele de ciubare din lemn pentru baie, supraterane, subterane sau incorporate intr-un postament din lemn si dimensiuni variate, in fuctie de numarul de persoane care il pot utiliza in acelasi timp. Nu va ramane decat sa alegeti design-ul si dimensiunea care sa se incadreaze perfect in atmosfera gradinii dvs. In ceea ce priveste asigurarea igienei in ciubarul din lemn, avand in vedere ca apa nu se schimba la fiecare utilizare, se vor folosi metode similare cu intretinerea piscinei. Iarna se recomanda a se utiliza apa sarata, pentru a preveni inghetarea in zilele in care nu este folosit. In comparatie cu piscina din curte, de care ca puteti bucura doar vara, un ciubar din lemn este o alegere pentru tot anul, indiferent de anotimp.

Serviciile noastre profesionale pentru tine.

developed by RobilixWEB
TOP